OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Quoted post

Ilie Diana

#273 Semnat

2016-02-04 16:03

Am semnat petita. Pentru noi primavara anului 2014 a fost cea mai frumoasa din viata. Am reusit sa ne cumparam casuta noastra si cel mai important s-a nascut ingerasul nostru frumos Daria Alexandra. Nu vreau sa ma gandesc cum ar fi aratat viata noastra daca nu faceam acest pas.

Raspunsuri

ANTI-BORFASI

#275 Re: Semnat

2016-02-04 16:18:25

#273: Ilie Diana - Semnat 

Multi nu vor mai avea sansa sa faca acest pas pentru ca asa vrea un BORFAS cu vreo 3 case, 40.000 de merti in Voluntari si miliarde gabjuite din ban public ! Sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa. Sa nu te sperii de mesajele unor scelerati care iti vor spune ca ti-ai nenorocit copilul sau o sa vezi tu peste niste ani. Sunt doar niste oameni bolnavi manati de la spate de un borfas si un sectar.

Musafir

#300 Re: Semnat

2016-02-04 18:57:02

#273: Ilie Diana - Semnat 

Ma bucur pt tine , iti doresc doar un singur lucru ,sa nu ajungi sa ai nevoie de aceasta lege a darii in plata, pt ca daca vei ajunge doamne fereste  sa ai nevoie de ea o sa-ti dai seama ca e o lege necesara. deci cred ca toti cei care semnati, daca semnati din convingere o faceti in necunostiinta de cauza. Nu cunoasteti drama familiilor care stau cu frica evacuarii si cu frica ca vor fi sclavi toata viata pt o locuinta pe care nu o mai au. Asta inseamna dreptate in viziunea cinismului bancar. Sa pui bir pe munca omului stiind ca l-ai inselat cu acte in regula.
Aceste lucruri nu le stiti , si nu pot decat sa regret ca nu intelegeti gravitatea situatiei semenilor vostrii.

Sincer iti spun din proprie experienta, pt banca esti doar o cifra. Repet, iti doresc sa nu ajungi in situatie de criza sa nu iti poti plati rata. N-o doresc nici unui dusman. Numai bine!