OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Quoted post

Am fost executat.

2016-02-03 19:30

Nu inteleg de unde atata ura? Am luat credit in Euro si a fost greseala vietii mele. Pe mine m-au executat si m-au scos din casa. Nu le-a fost de ajuns, mai trebuie acum sa platesc inca 21 ani de zile, 30% din ceea ce castig, un (salariu de toata mizeria) pana considrea banca ca se va acoperii creditul. Ce ar trebui sa fac?  Fetita trebuie sa mearga la scoala in noul an scolar. Acum daca nu am unde sa locuiesc unde sa o duc? Nimeni nu o inscrie daca nu exista un domiciliu stabil.  Cu tot respectul, daca stiam ce se intampla nu luam credit, la acel moment castigam cat sa platesc 2 rate, dar lucrurile se schimba si asa s-a intmamplat. Astept acum legea aceasta pentru a scapa macar de poprirea de 30% care pare a fi legala, ca banca are drepturi si imprumutatul trebuie sa isi amaneteze viata si e "dator vandut". 

NU VOI INDEMNA PE NIMENI SA IA CREDIT DE LA BANCA VREODATA! NICI MACAR UN DUSMAN.

Raspunsuri

kolo

#156 Re:

2016-02-03 19:38:06

#155: Am fost executat. -  

Bai, daca rata era sub jumatate din veniturile tale de atunci si nu ai fost in stare sa platesti in continuare (castigam cat sa platesc 2 rate, dar lucrurile se schimba) CU TOATE CA EURO NU S-A INTARIT CA CHF inseamna ca ai luat un palat fata de posibilitatile tale. Poate era mai bine sa-ti iei ceva modest si la marginea localitatii nu un palat. As ca cei 21 de ani de plata sunt pretul LACOMIEI cu care te-ai bagat la cxredit. Nu are nici o legatura cu rautatea. Tu esti lacom si foarte probabi8l mincinos, deci rau si plin de ura. Tu, nu altii.

Ion

#193 Re:

2016-02-04 06:11:02

#155: Am fost executat. -  

De ce ai facut credit si nu ai stat in chirie ? Chiar tu zici ca azi chiria e cat juamtate din rata, puteai lejer sa traiesti in chirie fara sa te lacomesti la un apartament.

Mai bine stai 20 ani in chirie, pui deoparte bani la fiecare salariu, si cumperi cu banii jos. Iar daca nu poti sa platesti chiria si sa pui si bani deoparte - e clar ca nu iti permiti credite sau apartamente.