Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post

Musafir

2014-06-14 16:38

Asa vorbesti de parca esti un calculator care a fost setat sa scrie numai basist prost sau mai stiu eu ce prostii, eu nu sunt nici basist, nici antibasist, am scris in calitate de cetatean, dar tu nu esti in stare sa judeci o problema si sa judeci cu ratiune, nu stii altceva decat basist prost sau alte k.k.aturi, judeca daca ai minte daca nu...scrie in continuare basist prost si alte prostii care nu necestia ratiune sau gandire.

Raspunsuri

Musafir

#27876 Re:

2014-06-14 16:42:37

#27875: -

Calitatea de cetatean nu te face antibasist sau basist,daca ataci guvernul lui pontica si nu spui nimic de guvernul basist ce a distrus tara si nu spui direct despre basescu,atunci esti basist, asta-i realitatea!

Unde sunt argumentele care sa arate ca FMI-ul a propsus macar indexarea salariilor ?????

Ele nu exista, vorbesti despre lucruri despre care n-ai habar, si da, esi basist si prost, ai demonstrat asta prin tampeniile care le-ai spus, mai cetatene ce nu te duce capul!

DACA IN 10 ANI DE PRESEDENTIE BASISTA NU AI DEVENIT ANTIBASIST, ATUNCI ESTI BASIST, SI PE CALE DE CONSECINTA LOGICA, PROST !