S.O.S. familia!

Quoted post

Musafir

#2336 Re: Re: Re:

2013-09-05 11:48

#2333: Vlase. - Re: Re:

tema pedofiliei si a celorlalte orientari sexuale este reluata tocmai pentru ca sunt ORIENTARI SEXUALE!

s-a tot explicat diferenta dintre orientarile sexuale - homosexualitate, zoofilie, pedofilie, necrofilie - care este evidenta si lesne de inteles

dar asta nu inseamna ca nu sunteti toti in aceeasi categorie, oala sau cum vrei sa-i spuneti

cum voi, pe baza orientarilor voastre sexuale, vreti drepturi

asa incep incet, incet sa isi faca simtita vocea si celelate minoritati, discriminate si neintelese ca si voi

creati un precedent!!!!!!

si tot nu ati argumentat de ce zoofilia, pedofilia si necrofilia nu ar fi orientari sexuale

diferentele dintre ele sunt clare, dar raman ORIENTARI SEXUALE, ca si a voastra

Raspunsuri

Vlase.

#2340 Re: Re: Re: Re:

2013-09-05 11:58:36

#2336: - Re: Re: Re:

"si tot nu ati argumentat de ce zoofilia, pedofilia si necrofilia nu ar fi orientari sexuale"

Nu stiu daca sunt orientari sexuale. E posibil sa fie.

Dar homosexualitatea inseamna relatia dintre doua persoane de acelasi sex, majore, care si-au dat acordul in a forma acea relatie, la fel cum Viorica, ajunsa la 18 ani, si-a dat acordul de a se "cupla" cu Gheorghe care are 20 de ani.

Asa si eu: Vlase, la varsta de 20 de ani, mi-am dat acordul de a forma un cuplu cu Florin, care la vremea aceea avea 21 de ani.

Chiar trebuie sa explic ca la clasa a doua?

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...