Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Mi-e scarba de SINDICATE!

#4865 ...

2013-07-14 11:39

Atata timp cat administratorii astia vin cu fel si fel de comunicate in care ne anunta cu emfaza .. ca nu sunt bani, ca aceia care sunt, ii vom lua cu "ritmicitate", in 2 transe lunare, un avans sau vreo lichidare, atata timp cat se creeaza discrepante intre personalul TESA si sesctorul productiv, iar liderii de sindicate (si nu putine la numar - 3 (TREI) nu au nici o reactie, ce pretentii sa mai avem? Niste jeguri sindicalistii astia, incepand cu diculoiu, care pe timpul lui roibu a tacut malc, cat timp i se ofereau de toate, de la angajari de rude, baze sportive samd, pana la panarama aia de cernev, alta pramatie care e mai degraba parte a patronatului, decat a sindicatului. Jenant ... si din pacate de indivizi de speta asta suntem reprezentati!

Inteleg ca oamenii sunt scarbiti sa mai iasa in fata, atata timp cat aceste initiative ar trebui sa le aiba liderii de sindicat, insa de ce acesti indivizi (liderii de sindicat) nu stau la usile administratorilor, nu ii preseaza zi de zi, intrebandu-i ce planuri CONCRETE de redresare au, de unde atrag bani pt productie, NU PROMISIUNI! Ca de promisiuni privind fel si fel de imprumuturi de pe la Transilvania, CEC, Piraeus...suntem toti satui.

Avea dreptate un coleg intr-un topic precedent, daca liderii de sindicate nu au organizat manifestari la prefectura, cand a venit jegul ala de vozganian, ce pretentii sa mai ai de la ei!

De ce nu mai da interviuri omul-interviu: cernev, cu eterna lui mapa atarnata dupa el??? Nu mai stie ce sa minta pe la tv sau sufera de cultul personalitatii, ii place sa se auda vorbind? Ca la vorbe .... toti sunt experti ...

Ce tot abereaza alain si ce dracului nickname-uri o fi mai avand ca cernev e painea lui Dumnezeu si ca de fapt lucrurile la Oltchim merg foarte bine, cand de fapt astia nu stiu pe ce lume se afla? Lucrez in pavilion, intamplarea face sa am contact cu multe informatii pe linie financiar-contabila si credeti-ma oameni buni, treaba nu e deloc roz! Nu au nimic concret, doar variante de lucru fara nici o baza reala de sustinere, variante facute la trecerea timpului.

De ce nu se urca frumos in masini liderii de sindicat, opresc la ORICE televiziune de stiri din Bucuresti si participa la o emisiune de profil, sa spuna ADEVARUL despre productia realizata, despre salariile restante, despre lista unor programe coerente de relansare a activitatii??? E atat de greu??? E foarte usor, va spun eu si altfel este cand vb despre toate aceste ADEVARURI un lider de sindicat! Ma rog...la ce simulacre de lideri avem noi ....

Raspunsuri

CURIOSUL.

#4866 aveti perfecta dreptate REGELE E GOL

2013-07-14 12:02:12

#4865: Mi-e scarba de SINDICATE! - ...

Dar cozile de topor ne susura mereu  in urechi .ca e foarte bine imbracat . si incearca sa ne asmuta unii impotriva altora.

-Pe lideri a venit timpul sa-i luam noi de guler. si sa mergem cu ei la televiziuni, ca de aia sunt lideri sa fie portavocea noastra nu doar yesmeni. asa cum exceleaza un anumit lider,

Rumors

#4868 Re: ...

2013-07-14 12:15:00

#4865: Mi-e scarba de SINDICATE! - ...

Ce tot abereaza alain si ce dracului nickname-uri o fi mai avand ca cernev e painea lui Dumnezeu si ca de fapt lucrurile la Oltchim merg foarte bine, cand de fapt astia nu stiu pe ce lume se afla? Lucrez in pavilion, intamplarea face sa am contact cu multe informatii pe linie financiar-contabila si credeti-ma oameni buni, treaba nu e deloc roz! Nu au nimic concret, doar variante de lucru fara nici o baza reala de sustinere, variante facute la trecerea timpului.

Te prostesti, nu am spus asa ceva, nu cred ca esti atenta la ce spun eu. Daca scrii doar de dragul de a ne contrazice, atunci da-i inainte, dar nu pune in dreptul meu afirmatii ce nu-mi apartin. O spun insa inca o data: se putea si mult mai rau!

In rest iti dau oaresce dreptate.... dar, de ce nu luati masuri? daca nu va place de oamenii astia care au iesit in fata si s-au expus, de ce nu iesiti voi? Pai, daca ajunge sa va reprezinte la discutiile cu ministrul Ilinescu si cu Vancea, atunci, de ce naiba va mai plangeti atat?