Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Alain

#2513 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un cosar ar fi bun?

2013-03-31 18:11

#2510: revolutia - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un cosar ar fi bun?

nu intelegi un lucru talpasanu nu are putere de decizie ,poate sa fie orcine in locul lui daca nu ai putere degeaba

mi se pare o solutie de compromis, tocmai in ideea celor spuse de tine - din cate stiu, are putere de decizie partiala, pentru ca dreptul de administrare i-a fost retras partial lui Stanescu tocmai pentru a se apela la legea 200/2006 pentru acele salarii garantate de AJOFM - nu ne ajuta cu nimic daca isi da demisia, din contra

din nefericire, situatia de acum nu ne pune in pozitia de a pune noi conditii, se indeplinesc toate conditiile tehnice intrarii in faliment - daca vor sa ne inchida, o pot face, au toate motivele teoretice - solutia este sa stam de vorba, si sa-i convingem ca suntem viabili

.... daca diculoiu si altii sunt vinovati de ceva de ce nu sunt anchetati ?

vesnica noastra problema... nu stiu, acum avem alte probleme derezolvat, nu ma incalzeste ca e ala anchetat acum sau nu

... cat despre vosganian mai lasa-ma cu el ca nu am incredere in el atata timp cat minte fara probleme

stii cum e, pana la Dzeu.... ne mananca sfintii

Raspunsuri

revolutia

#2515 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un cosar ar fi bun?

2013-03-31 18:21:48

#2513: Alain - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un cosar ar fi bun?

tu zici ca trebuie sa vb cu ei sa ii convingem ca suntem viabili? tu crezi ca ei nu stiu ? pt ca daca nu stiu atunci e grav si e vai de noi ca suntem condusi de niste incompetenti hoti si mincinosi