Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

revolutia

#2510 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un cosar ar fi bun?

2013-03-31 18:00

#2507: Alain - Re: Re: Re: Re: Re: Un cosar ar fi bun?

nu intelegi un lucru talpasanu nu are putere de decizie ,poate sa fie orcine in locul lui daca nu ai putere degeaba .... daca diculoiu si altii sunt vinovati de ceva de ce nu sunt anchetati ?... cat despre vosganian mai lasa-ma cu el ca nu am incredere in el atata timp cat minte fara probleme

Raspunsuri

Alain

#2513 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un cosar ar fi bun?

2013-03-31 18:11:31

#2510: revolutia - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un cosar ar fi bun?

nu intelegi un lucru talpasanu nu are putere de decizie ,poate sa fie orcine in locul lui daca nu ai putere degeaba

mi se pare o solutie de compromis, tocmai in ideea celor spuse de tine - din cate stiu, are putere de decizie partiala, pentru ca dreptul de administrare i-a fost retras partial lui Stanescu tocmai pentru a se apela la legea 200/2006 pentru acele salarii garantate de AJOFM - nu ne ajuta cu nimic daca isi da demisia, din contra

din nefericire, situatia de acum nu ne pune in pozitia de a pune noi conditii, se indeplinesc toate conditiile tehnice intrarii in faliment - daca vor sa ne inchida, o pot face, au toate motivele teoretice - solutia este sa stam de vorba, si sa-i convingem ca suntem viabili

.... daca diculoiu si altii sunt vinovati de ceva de ce nu sunt anchetati ?

vesnica noastra problema... nu stiu, acum avem alte probleme derezolvat, nu ma incalzeste ca e ala anchetat acum sau nu

... cat despre vosganian mai lasa-ma cu el ca nu am incredere in el atata timp cat minte fara probleme

stii cum e, pana la Dzeu.... ne mananca sfintii