Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

prost rau de tot

/ #1040 tot prost

2013-02-13 17:20

domnu tesa poti sa stai linistit ca se pare ca s-a transat treaba la bruxeselles... deci cum va spuneam va meritati soarta.... desi eu cred ca e vina lu' cernev ca nu baga aia in seama oltchim... si prostii astia care protesteaza pe acolo... ce interese ascund ei oare... or fi spioni, informatori... or fi ai lu' roibul, sau ai lu' iliescu.... poate ponta...sau basescu, poate chiar de prin Iran, cu globalizarea asta....

nici nu stiu ce sa mai scriu pe aici, e asa bine la caldura, vin la 7 la servici, plec la trei... ce prosti sunt toti de pe aici, si eu meritam sa fiu sef, noroc ca m-a facut mama destept si frumos... nu ma cobor eu la nivelu' lu' prostii astia din sindicat

asaaa... ce sa mai zic.... Ghioca e prost si gras, Cernev la fel... ce bine e la servici, cat ne-or mai tine astia pe aici, da' probabil o sa-i dea pe prosti afara, ca tocmai am stabilit ca eu sunt destept si frumos si siguuuur pe mine ma vor tine

bravo Vosganian, aproape ca incep sa cred ca mai arunci un ochi pe aici...

@tina... ia detaliaza tu un pic ce ai vrut sa spui... adica, lumineaza-ma un pic ca are si desteptaciunea asta o limita