Petiție în atenția lui Crin Antonescu

Florin

/ #1746 Mesaj pt Ponta

2012-08-04 11:14

Mesaj pt. Ponta ! D-le Ponta ma numesc Florin sunt nascut in Romania, lucrez de 5 ani in Franta, iar in data de 29 Iulie, ...eu si inca 3 prieteni de ai mei din Romania, am parcurs cu masina personala peste 200 Km (Dus-Intors) pt. a ajunge la Paris sa votam pt demiterea lui Basescu, binenteles pe banii nostrii, iar acum vreti sa ne anulati voturile? Sunt convins ca mai multi Romani din Franta au cheltuit bani din buzunarul propriu pe mijloace de transport, ca sa ajunga la cea mai apropiata sectie de votare. Acum imi pare rau ca am votat pt demiterea lui Basescu, mi-am dat seama ca Ponta si Antonescu nu vor binele Romanilor. Ei au alte interese, vor cu orice pret sa castige referendumul, sa puna mana pe institutiile statului Roman, (DNA,CCR,ANI,CNSAS) ca sa nu poata fi arestati cei care au furat poporul Roman de la revolutia din '89 si pana azi. Romania mereu e criticata in UE pt coruptie, iar Ponta si Antonescu vor sa-i scape pe corupti de puscarie. Noi Romanii din strainatate, ne ferim sa spunem ca suntem Romani, pt ca Francezii ne spun ca: "Ronania e tara hotilor". Iar Ponta si Antonescu asta fac : Vor sa scape hotii din parlament de puscarie. Sper ca cei care au votat pt. demiterea lui Basescu, (asa cum am votat eu), sa-si dea seama ca au facut o greseala si la urmatoarele alegeri sa nu se lase manipulati ci sa voteze dupa propria lor constiinta. Rusine Ponta, Rusine Antonescu, ati prostit 7,5 mil de Romani sa va voteze ca sa scapati coruptii de puscarie !