Petiție în atenția lui Crin Antonescu

Musafir

/ #1550

2012-08-03 10:03

Domnul Crin Antonescu are doar o singura logica de gandire " Cine nu este cu noi este impotriva noastra ".
Din punctul meu de vedere acest "Domn Om Politic" care isi permite sa imparta tara in "Oameni Vii" si "Oameni Moarti" nu realizeaza ce ar insemna ca "Desteapta-te, romane, din somnul cel de moarte" sa fie o realitate, sa fie semnul noastra ca chiar ne-am saturat de propaganda aceasta ieftina fara pic de continut care ne da impresia ca suntem luati drept PROSTI, INCULTI, RETARDATI. Si " In care te-adancira barbarii de tirani" care este un adevar istoric, un blestem de care nu putem scapa si nu inteleg de cat timp avem nevoie ca sa invatam sa nu mai suportam la infinit toate aceste mizerii si infecte manifestari politice.
Dar sa-l fereasca Sfantul ca
" Acum ori niciodata croieste-ti alta soarta,
La care sa se-nchine si cruzii tai dusmani! "
sa se intample, pentru ca numai atunci o sa vada cat de morti suntem.
Vreau sa mai subliniez un lucru - tot se bate moneda ca au fost la vot 46% din populatie. De la referendum pana acum am vorbit cu aproximativ 50 de persoane de acest subiect. Culmea nici unul nu a fost la vot. Mi-am zis, ceva nu este bine. Iar ieri an facut un exercitiu, i-am sunat pe toti cunoscuti care ii aveam in telefon ( 278 de persoane ) si i-am rugat sa-mi spuna sincer daca au fost la referendum sau nu. Stiti cati mi-au spus ca au votat... 32.
Iar acum daca imi este permis intreb: Care sunt cei 8,5 milioane de care tot vorbeste Antonescu ? Cred ca sunt cei morti, ca la vii mie nu im iese procentajul.