Petiție în atenția lui Crin Antonescu

Musafir

/ #480

2012-08-01 18:39

Nu am fost la referndum nu pt ca as fi pro-basist, dar el a fost ales deja de natiunea asta bolnava si trebuie lasat sa-si duca mandatul pana lacapat. Nu am fost la referendum pt ca NU vreau sa fac parte din turma mult prea usor de manipulat, care danseaza pe cantecul referndumului facut pe banii plebei..., plebe care mereu se revolta pe alegerile proprii...dictate...un popor care nu-si asuma niciodata greselile, vesnic imatura, numai acuza si jongleaza de la o shleahta politica la alta, crezand ca le va fi mai bine ...ba din contra...,eu personal cred ca oamenii care aleg astfel sunt mai rai decat cei care ne conduc. M-am saturat de smiorcaielele unei natiuni pacalite de secole care tot zace "in somnul cel de moarte"...; eu unu l-am lasat pe omul Base sa-i vina ceasul, sa-si termine mandatul, ca doar noi(natiune) iam acordat acest drept, toate la timpul lor... si inca ceva:

Avem verticalitatea de a ne asuma pana la capat ce am ales? DA sau NU?... :
„Dacă vreunuia dintre voi îi lipseşte înţelepciunea, s-o ceară de la Dumnezeu, care dă tuturor cu mână largă şi fără mustrare, şi ea îi va fi dată. Dar s-o ceară cu credinţă, fără să se îndoiască deloc:
pentru că cine se îndoieşte seamănă cu valul mării, tulburat şi împins de vânt încoace şi încolo. Un astfel de om(natiune) să nu se aştepte să primească ceva de la Domnul, căci este un om (natiune) nehotărât(ă) şi nestatornic(ă) în toate căile sale.” (Iacov 1: 5-7)

Iar solutia nu e sa-i schimbam pe ei acum ci sa ne schimbam mai intai noi, NOI,NOI, natia asta....