Petiție în atenția lui Crin Antonescu

Musafir

/ #465

2012-08-01 18:31

Exist, dar n-am votat, pentru ca nu am dorit sa validez un referendum pe care NU IL CONSIDER NECESAR SI NICI LEGAL!!!
Asa incat va anunt stimate (ma rog, aici am ceva retineri...) domn (parca si aici mi se pare ca as gresi adresandu-ma asa, dar...) C.A. ca INCA sunt viu, figurez in lista celor 18.292.516 alegatori cu drept de vot anuntati de ministrul I. Rus, inainte de data referendumului, dar NU AM VOTAT...
In concluzie pot fi incadrat in randul celor 10.888.680 persoane care nu au votat pentru demiterea presedintelui ALES, dl. Traian Basescu, presedintele REAL al Romaniei, si nu din cei 7.403.836 alegatori care au dorit demiterea presedintelui ALES.
Deci, fac parte din cei 59,53% care nu a dorit schimbarea presedintelui ales cu unul interimar ca dl. C A.
In plus, consider ca, datorita faptului ca, desi se laudau ca 70-80% din populatie ar dori demiterea presedintelui ales T Basescu, nu au reusit sa aduca la vot nici macar minimul necesar pentru validare (%0% = 1 din nr. de alegatori din liste), solicit ca TOTI cei implicati in LOVITURA DE STAT pe care au incercat-o sa trasi la raspundere conform legislatiei in vigoare!!!