Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012

Musafir

/ #3629 Re: subiectiva

2012-06-26 15:32

#68: eu - subiecti

Eu cred ca tu esti prostul aici dupa cum vorbesti. Chiar crezi ca profesori cu prestanta s-ar face de ras si ar declara in massmedia ca acea propozitie este predicativa cand ea este defapt subiectiva? Multi de aici au citat surse de incredere unde se spune clar ca ambele variante sunt corecte, pe de-o parte, iar pe de alta parte nimeni nu a zis ca cei care au scris subiectiva sa nu primeasca puncte, pentru ca aici toti au afirmat ca AMBELE sunt corect, prin urmareambele sa primeasca punctaj. Normal ar fi sa primeasca un punctaj egal amandoua, avand in vedere ca ambele sunt bune, dar cred ca cei NEDREPTATITI care au scris predicativa le-ar conveni si jumatate din punctajul normal, pe cand cei cu subiectiva ar avea punctaj intreg. Asta cred ca vor toti cei ce s-au inscris in petitie: dreptate, pentru ca pana si o sutime poate face diferenta. Daca cei care au pus subiectiva nu au facut compunerile, asta e treaba lor, or sa ia punctele cuvenite. In rest, succes la examenul de maine tuturor- sa vedem ce problema ciudata o aparea si aici!