Demisia premierului Victor Ponta cerută de mediul academic

Faneloo

/ #709 Eu

2012-06-23 16:18

"Doamne, nu pot sa cred cum a putut omul asta sa ma faca sa imi fie rusine ca sunt Roman!" (va rog sesizati tonul ironic) Nu mi-e rusine ca sunt nascut in Romania, atata timp cat ma dezic de tot ce inseamna acest caracter infect de care dam dovada majoritatea persoanelor nascute in tara unica in lume, Romania. Sunt curios de ce trebuie sa isi dea omu asta demisia pt ca o comisie care i-a verificat teza de doctorat in prima faza nu i-a gasit nimic in neregula. De ce ar iesi cineva in strada? Suntem ce-a mai proasta natie din aceasta lume si cei mai influentabili oameni, care pt o hartie de 100 de lei ne-am manji si mamele cu noroi. Asta e rusinea pe care o traim zi de zi, nu faptu ca cineva il acuza de plagiat pe un om care pana la urma a trecut printr-o scoala. Nu ma intereseaza ca e de la USL, aproape toata clasa politica e o mafie infecta, dar cat de usor uita romanu cat rahat a inghitit in 8 ani e demn de Cartea Recodurilor. Sunteti o mizerie dragii mei, ma bucur ca am plecat din tara, si sper din tot sufletu sa nu ma lovesc vreodata de ipostaza in care mi se va face o nedreptate doar pt ca provin din Romania.