Respectati autonomia universitara la UMF Tg-Mures!

SVF

/ #4575 Re: Re:

2012-03-22 18:24

#4519: - Re:

#4481: -

Tu nu eşti normal domnule. Nimeni nu vrea ca românii să pleacă. Nici de la UMF şi nici din ţară (vai Doamne, câtă prostie şi cât şovinism!).

De ce să plecaţi? Cine v-a spus această minciune? Profesorii sau rectorul? Să le fie ruşine că manipulează pe studenţii români de la UMF cu minciuni!

Imbecilii acestea nu v-au spus că înfiinţarea unei facultăţi maghiari NU înseamnă desfiinţarea facultăţii române? Nu v-au informat despre diferenţa între sensul cuvintelor "facultate" şi "universitate" ?

Nu v-au spus că în Transilvania sunt ŞASE universităţi de medicină în afară de UMF, unde singura limbă de predare este ROMÂNA şi nu v-au spus că înfiinţarea unei facultăţi maghiare NU are nici-o consecinţă pentru cea română?

Bineînţeles că nu. Din adevăr ei nu profită nimic, ca urmare sprijină şi cultivă minciuna...

E foarte trist că trebuie să citim minciuni atât de dezgustătoare. :-(

Apreciez buna credință pe care o etalezi aici și chiar nu te suspectez de fățărnicie. Îmi pun însă, cu îngrijorare, următoaea întrebare, văzând stângăcia cu care te exprimi și lipsa de termeni, greșelile pe care ți le trec cu vederea pentru că din nefericire mulți declarați români comit greșeli mai grave: ce ma fac, fratele meu, daca am o criza și tu ești cel chemat să-mi acorzi asistență medicală, îți spun că mă seacă la lingurică (un exemplu) și tu ma cauți pe la urechi, necunoscând înțelesul celor suspinate de mine, biet bolnav fara frontiere?