Respectati autonomia universitara la UMF Tg-Mures!

Musafir

/ #2342

2012-03-17 09:18

Ca să fiu foarte clar : această lege aberantă trebuie arsă și aruncată la coș imediat , iar cei care au șantajat, au emis-o și au gândit numai că trebuie să o aprobe doar ca sa nu cadă de la putere TREBUIE evacuați din prezentul și mai ales VIITORUL pe termen scurt, mediu și lung al Poporului Român (adică al nostru , că poate nu s-a înțeles)! TRĂDĂTORII DE NEAM ȘI ȚARĂ n-au ce căuta printre noi , cu atât mai mult la putere!
Și în final, fac și eu o întrebare...unde sunt "marii patrioți" de mucava vadim și fecali (pardon becali) în disputa asta de interes public? Că nu i-am auzit deloc...Nici nu mă așteptam și nici nu-mi doream să le mai aud lătrăturile fetide și sforăitoare! Problema asta trebuie s-o rezolvam noi, oamenii cei fără de partid și fără de interese meschine de grup! TREBUIE SĂ DISTRUGEM ÎNTREAGA CLASĂ POLITICĂ INFECTATĂ DE VIRUSUL VÂNZĂRII DE NEAM ȘI DE ȚARĂ din ultimii 22 de ani de așa zisă democrație (originală)! PÂNĂ NU APUCĂ EI SĂ NE DISTRUGĂ COMPLET ȘI DEFINITIV! Credeti că USL e împotrivă, așa din purul sentiment românesc al ființei și dreptății naționale autentice? S-o credeți voi! Calcule , oameni buni, calcule (sau "calculele" cum bine spunea maestrul Horațiu Mălăele)! Uitați deja cum dracii își inoadă cozile din nou în subteranele sordide ale politicii românești ( vezi acadelele pe care și le trimit reciproc de la vreme numiții ungureanu -mru și ponta de ouă a dezămagirilor votanților usl la alegerile din noiembrie a.c., dar și bezelele pe care numitul băsescu le trimite pnl-or obosite din opoziție! Să nu spuneți că nu v-am avertizat! CREDȚI ÎN CINE VREȚI VOI , PUNEȚI-VĂ SPERANȚELE...NUMAI NU VI LE MAI AMANETAȚI NECONDIȚIONAT...Pentru că veți ajunge să nu mai contați nici cât un fir de mucegai în ochii politicienilor ajunși la putere și nu numai!