Respectati autonomia universitara la UMF Tg-Mures!

Musafir

/ #2253 Re: Re: .....

2012-03-17 00:38

Adrian...fiecare student maghiar,de nationalitate romana cunoaste limba romana...aici este vorba despre o colaborare cu Ungaria,colaborare cu alte tari din UE...poate tu crezi ca facultatile din Ungaria nu urca la nivelul tau,dar iti spun eu ca gresesti...sunt facultati maghiare mult mai renumite decat Babes Bolyai sau stiu eu cu ce va mandriti...in loc sa acceptati aceasta schimbare,sa va impacati cu gandul...sunteti supusi unui test,pe care il picati din pacate...nu conteaza cine esti,ce lb vorbesti,de unde vii,conteaza ce stii si cum aplici cele stiute...aceasta revolta mi se pare absurda,ati vrut UE,atunci acceptati aceste modificari ca niste oameni...serios,terminati cu prostiile,ganditi un pic mai liber,acceptati schimbarile,uitati odata de comunism,lasati ura la o parte...nu observati ca nu aveti nimic de castigat?cum credeti ca sunteti judecati de alte tari din Europa...?si va mirati ca sunteti tratati ca niste mizerii oriunde mergeti...oare de ce?un simplu exemplu...o cunostiinta pe nume Andrei,cand paraseste mandra tara Romania,se prezinta sub numele de Andras pt ca ii este rusine sa recunoasca ca ii roman...si acest andrei nu este nici primul si nici ultimul...ganditi un pic cu creierul...nu cu ura pe care parintii vostri au implantat-o in sufletul si in inima voastra...