Respectati autonomia universitara la UMF Tg-Mures!

Musafir

/ #999

2012-03-15 11:08

Este dureros sa stii ca in viitor in propria ta tara nu vei mai putea sa vorbesti limba ta ,nu te vei mai putea simti mandru ca esti roman , vei ajunge sa te inchini unor minoritari care nu-ti doresc binele ci doar pieirea ta.Cei care iau decizii astazi impotiva propriei natii pentru a salva ceva ce nu are importanta asa de mare, ar fi bine sa se gandeasca la viitor si sa tina cont de ceea ce-si doresc romanii,nu ungurii.Eu tot ce stiu este ca sunt roman si traiesc aici impreuna cu ungurii.Niciodata nu am facut diferenta intre romani si unguri,dar dupa cum vad ungurii vor sa fie separati de noi,nu ne plac ,chiar ne urasc,se simt foarte lezati ca trebuie sa vorbeasca limba romana pe care nu o suporta,nu iubesc tarisoara aceasta ,ci lupta sa se intoarca la vremurile in care romanii erau maghiarizati .Deschideti-va mintea oameni buni si nu va lasati inselati.Fiti romani ,aveti coloana vertebrala si nu aplecati urechea la toate marsaviile acestei natii ,pentru ca altfel neamul romanesc va plarti foarte scump