Opriti ACTA!

Musafir

/ #455

2012-02-03 18:21

Copyright-ul este incalcat de cei cu oarecare putere in mod constant prin fel si fel de ocolisuri. Vezi companiile maaaaari care au tupeul sa foloseasca natura cu mici modificari si vor sa-i puna copyright-ul LOR. Cand porcul e protejat de copyright sa va vad cum o sa taiati porc acasa in batatura, sau cat copyright o sa platim la fiecare Kg de carne cumparat.Parerea mea este ca ni se baga o chestie de fatada cu copyright-ul legat de pirateria pe internet. Majoritatea oamenilor cred ca copyright se refera doar la filme si muzica. Nu e asa de simplu si peste cativa ani, dupa ce apa de la robinet va curge buna numai pentru spalat rufe, probabil va apare un copyright pentru apa filtrata intr-un fel sau altul. Sa vedem atunci daca riscam puscaria pentru ca ne-am fiert si filtrat apa acasa.
Daca credeti ca exagerez sa stiti ca in frumoasa patrie a libertatii adevarate, America, daca ai 4 vaci si vinzi niste litri de lapte vecinilor risti niste pedepse super usturatoare. Ce ziceti de chestiile astea cu copyright acum cand poate intelegeti pana unde poate sa ajunga copyright-ul?