Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

unul din romanii suparati

/ #6742

2012-01-14 17:26

se vorbeste de inteligenta nativa a romanului (ca popor). In cazul de fata este de doua ori rusine, Odata ptr. ca suntem incompetenti, motivul - am reusit sa avem SMURD dar facut de un arab. ok suntem primitori si bla..........bla. Toata stima pentru efortul depus. rusinea maxima ne apartine si din ce in ce mai mult ne caracterizeaza - si ma gandesc aici la nerecunostinta celor pe care i-am pus pe functii. Ca sa ajungi dupa atatia ani de chin, staruinta si munca ai acestui om sa-i spui ca SMURDUL nu-i apartine mi se pare o mojicie si o mitocanie de care numai un om politic putea fi in stare. Toata stima ptr Arafat si cum spunem noi romanii Doamne ajuta, o sa vina si randul lor. PS Daca tot vrem sa privatizam, restructuram si toata gogorita asta in urma careia se alege praful de toate as propune sa privatizam politicul si sa le facem contracte de management pe administratie locala, centrala, sau de care vor ei, cu criteriu de recompensa - procent de indeplinire intre promisiuni electorale (obiectivele propuse) si rezultatele activitatii la sfarsit de mandat sa putem vedea si noi negru pe alb care e productivitatea si rentabilitatea muncii lor (ca toti sunt superdestepti) si mai important sa aiba acces si firmele straine la administratie ca poate ne iau nemtii si ne aduc la nivelul lor