Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Musafir

/ #5719 Pentru NORMALITATE!

2012-01-13 12:06

Raed ne-a aratat ca se poate!

In 22 ani am avut un regim neocomunist clientelar, unul tehnocrat incompetent si altul dictatorial bolnav si corupt. Aia hotzi, astia hotzi, mama lor la totzi! Ne-au indatorat in ultimii 3-4 ani cat pentru generatia copiilor nostri si ne tot afundam... Hotzia, coruptia, incompetenta sunt aparate de statul politienesc. Oamenii cinstiti si profesionisti nu-si mai au locul decat daca pleaca. Nu mai poti trai pentru ca totul a fost distrus, furat, vandut pe spaga dar ni se spune ca e vina noastra ca suntem un popor de curve, lenesi si betivi! Minciuna sfruntata despre cat de bine o ducem a ajuns politica de stat.

Aici am ajuns! Dar nu-i bai!
Cand ceva nu merge, te opresti, iti iei curaj sa curetzi mizeria si putregaiul si apoi o iei de la inceput. Asa am fost de peste 2000 ani si sunt mandru ca sunt roman. Asa va fi din nou, in ceea ce ma priveste.

Azi la 18:30 merg in Piata Universitatii. Nu mi-e frica de ce va urma pentru ca voi merge iar si iar, pana scapam de putregai, asta de acum si altul care va veni, daca nu vom iesi la lumina din prima.
Doamne Ajuta!