Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Musafir

/ #2639

2012-01-11 13:19

Desfiintarea sectoarelor publice, deci inclusiv SMURD NU este necesara!Am fost si sunt impotriva privatizarii sectoarelor publice precum energie, apa, posta, sanatate (INCLUSIV SMURD!) in special. De ce? pentru ca eu cred ca sociatatile umnane au nevoia imperativa sa-si organizeze singure servicii de prima necesitate de care au nevoie! la care sa impuna standarde de calitate si PRETURI! Se bate moneda pe faptul ca Stataul ar fi un prost administrator si ca de aceia totul trebuie privatizat! Fals, jmecheri naimiti de privati venali adun intreprinderile statului in stare de prost management (chiar in faliment), ca apoi dupa privatizare, fara mari investitii totul sa infloreasca imediat si sa dea profituri uriase. Si daca sintagma vehiculata "statul este un prost administrator", apoi acest lucru se aplica in primul rand GUVRENULUI si ADMINISTRATIILOR centrale, care, iata au dus, duc si vor duce ciclic tara din dezastru in dezastru, prin politicile si oamenii lor pe care i-au numit in posturi de administratori ai acestor institutii publice. Si (cvat erat demosntratum...) daca Statul este incapabil sa administreze, de ce mai avem nevoie de stat via partide politice? Ar fi suficient sa alegem prin sufragiu universal Guverne de tehnocrati! Nominal! In nici un caz nu mai este necesar sa PLATIM pentru incompetenta nu doar afirmata (...Statul este un prost administrator...) ci si prin realitatea care ne inconjoara, campaniile partidelor politice; Ciar Presedintele ar trebui sa fie obligatoriu ales tot prin sufragiu universal, ca personalitatilor notorii dar obligatoriu fara de partid politic sau sustinute de partide ori cualitii politice!
Dan Cristescu
dan@fgs.ro