Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Musafir

/ #2324

2012-01-10 22:44

In urma cu 2 ani am avut nevoie de serviciul de ambulanta. Un echipaj SMURD a intervenit prompt. Am ajuns la sectia de urgenta a Spitaluluu Floreasca. Acolo, o alta echipa SMURD m-a preluat imediat. In cateva minute aveam perfuzia pusa,eram conectata la aparatul EKG, mi se recolta sange si in 3 minute am avut si o radiografie. Aveam senzatia stranie ca ma aflu in decorul filmului 'Spitalul de urgenta'. Fiecare persoana de acolo stia precis ce trebuie sa faca si o facea cu devotament, dedicatie si profesionalism. Si acum imi dau lacrimile cand imi amintesc acel episod din viata mea si vad la televizor modul mizerabil si de necrezut in care aceste forte portocalii ale intunericului incearca sa discretizeze si sa arunce cu toata hidosenia neputinetei suspiciuni asupra Doctorului ARAFAT!.Daca nici acum, noi romanii, nu reactionam si nu protestam in strada, inseamna ca ne meritam o moarte lenta si dureroasa pe acest pamant. Oricare dintre noi poate avea nevoie o data in viata de acest serviciu vital, SMURD, si acel o data sa fie decisiv pentru soarta noastra! Chiar mai vreau o sansa de la viata! Interesele lor meschine si funebre au depasit limitele dintre viata si moarte! Luptati pentru SMURD si pentru sansa noastra la viata! Poate ar trebui initiata o actiune de protest in strada, care sa arate ca inca suntem vii si vom supravietui invingandu-i pe calaii acestei tari!