Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Un alt musafir

/ #883

2012-01-05 00:44

Cititi cu atentie legea si nu va mai repeziti cu capul inainte, nu va mai lasati prostiti de oricine vine si va spune ceva, asa cum face domnul Buicu Florin acum cu dumneavoastra. NU se precizeaza nicaieri in lege desfiintarea SMURD. Mai mult decat atat, legea precizeaza in mod explicit si clar (insa doar pentru cei ce stiu intr-adevar sa citeasca in limba romana) faptul ca SMURD NU se desfinteaza. Titlul V chiar asa incepe:

"5. Titlul V Sistemul naţional de asistenţă medicală de urgenţă şi de prim ajutor calificat.

Se PASTREAZA acuala organizare a sistemului de urgenţă, introducându-se suplimentar posibilitatea furnizării acestor servicii de către orice furnizor care este omologat, în scopul diversificării surselor de finanţare şi a implementării principiilor de concurenţă reglementată." (sublinierea prin caps imi apartine)

"Cap. 3
Asistenta medicală de urgenta

Art. 66
(1) Asistenta integrata de urgenta prespitaliceasca include misiunile de salvare terestra,aeriana şi navala.
(2) Asistenţa medicală de urgenţă prespitalicească terestra din cadrul sistemului naţional integrat de asistenţă medicală de urgenţă şi de prim ajutor calificat este asigurată de servicii de ambulanţă omologate de Ministerul Sănătăţii, PRECUM SI DE ECHIPAJELE INTEGRATE ALE SERVICIILOR MOBILE DE URGENTA, REANIMARE SI DESCARCERARE (SMURD), aflate în structura inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă, a autorităţilor administratiei publice locale şi a spitalelor omologate prin ordin al ministrului sănătăţii in acest sens." (sublinierea prin caps imi apartine)

Prostirea prin rostirea unor jumatati de adevar este la mare moda. Nu fiti naivi...