Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Musafir

/ #49282 Vai de capul vostru !

2017-02-05 11:34

Ce spui nene , tu ai muncit de te-ai rupt si ăștia de acum freacă menta. Bai bolșevicule ! Sa nu-mi spui mie ca te doare ce se va întâmpla cu Oltchimul,drept dovada,ai o răutate in tine sora cu moartea. V-ați luptat atât de mult ca au plecat 1300 de oameni. Perverși ca tine au fost si sunt destui in OltChim. De fapt si de drept, ce te mai interesează pe tine de " Leneșii " din OltChim ? Zvonaci ca tine, cucuvele care trăiau pe Pavilion, am mai văzut. Mare meseriaș ai fost , de s-a renunțat la tine. Când ai plecat, ai crezut ca se prăbușește tot după tine. Eu am curaj sa spun ca , pana in 2006_2007, Oltchimul a mers la capacitate ,pe profit. Acum numai scriptic apare . Nu s-au ales soluțiile cele mai bune. Dar ce vrei,sa vad totul in negru,sa nu mai avem speranța ? Cu pesimiști ca tine nu mai dam înainte ! Nu am fost si nu voi adopta poziția pupincuristului. Si știi de ce ? Pentru ca ma simt capabil in ceea ce fac. Pentru ca in OltChim au lucrat si părinții noștri, poate si copiii noștri. Sa ma lăsați cu "marea voastră revoluție", cu presupusa greva a foamei !!!!! De fapt, încotro am luat-o dacă spui va v-ați sacrificat in locul celor care au rămas? Te contrazici singur. Adică ne-ați lăsat in rahat si acum in ce suntem? Noi vrem ca acest combinat sa funcționeze si asa o sa fie, spre disperarea ta.