VREM BANII INAPOI! JAFUL de la facturile de gaz si curent.

Musafir

/ #1311

2016-10-22 19:40

Pai cum sa nu semnez ca ei isi insusesc niste bani nemunciti . Ei au prima de Miel , Vacanta , Porc pe langa alte facilitati : au un anumit consum de gaz sau curent care nu il platesc si daca consuma mai mult platesc putin . Se estimeaza ce ? De unde stiu ei ? Anul trecut au facut estimari eu nu eram in tara cine sa consume am lasat sa mi se plateasca facturile mi am calculat consumul apoi am platit cat era la contor , imi vine o factura in care ma ameninta ca ma deconecteaza si o factura cu 1500 de Roni da ati citit bine 1500 de Roni ca nu am platit 3 luni ca au pus majorari si in final a fost total 50 de roni daca eram unul dinala cu bani si fugeam repede sa platesc cine imi mai inapoia mie acesti bani cum se procedeaza in alte tari . eu cand am venit in tara aveam platit in avans 171 mc la gaze vine factura estimare si culmea inloc sa imi puna de la cat sa estimat tovarasii mi au pus 70 mc consum de unde nu stiu desi eu aveam platit in avans si multe spre norocul meu ca pastrez facturile si ai prind cum fac ei miseliile . Deci trebuie sa terminam cu aceste hotii care se fac pe fata de aceea raman restantiieri din cauza lor . Sper sa reusiti sa se faca o data dreptate pentru tot deauna .