Sustin Platforma Romania100

Musafir

/ #475

2016-10-17 20:15

Da, Ciolos e omul momentului, poate fi personalitatea secolului pt Romania.
Cu toate acestea decalogul lui nu are tema unirii fiicei, Basarabia cu tara-mama.Cu toate ca exista 2-4 milioane de militanti activi pentru aceasta.Cu toate ca ideea reunirii are sustinere 80% in Romania. Si peste 50 % in Basarabia.Cu toate ca unele din cele mai mari actiuni de strada le a facut Actiunea 2012, prim-ministrul emanat de strada nu include in proiectul sau de tara reunirea.
Vedeti ca la capatului decalogului de mai jos e o petitie eu am semnat o, dar la oras si la profesie puteti scrie ce vreti eu la oras am scris "reUnire cu basarabia in 2018", va propun sa faceti toti asa si sa dati mesajul mai departe.
"Avem forța să rămânem cel mai de încredere partener din Europa de Est al Statelor Unite ale Americii. Totodată, avem datoria istorică și morală de a-i ține lângă noi, pe o cale europeană, pe românii din Republica Moldova, de a pregăti regăsirea neamului nostru în orice formă vor dori generațiile care vin, de aici și de dincolo de Prut."
Putea fi:
"Avem forța să rămânem cel mai de încredere partener din Europa de Est al Statelor Unite ale Americii. Totodată, avem datoria istorică și morală de a-i ține lângă noi, pana la reUnire pe românii din Republica Moldova si de a pregăti regăsirea neamului nostru intr un singur stat.
Si va fi.
Acesta este proiectul tarii mele, ROMANIA!