Susține echivalarea asistentelor medicale cu postliceală

Musafir

/ #419

2016-10-04 19:52

Sunt asistent medical din 2003, din anul absolvirii scolii postliceale.Stau si ma întreb cu ce am greșit că am dorit să practic o meserie si acum Statul Roman își bate joc de mine, platindu-ma mizerabil si făcând diferențe majore salariale între noi cei care facem același lucru indiferent de studii.Cand am dorit să fiu cadru medical eram singura, fără obligații si am dat examen de admitere la o postliceala sanitara pregatindu-ma din manuale pentru admitere la medicină, astfel intrând printre primii.Vreau să-mi răspundă si mie cineva cum as putea eu acum , căsătorită cu 2 copii, unul fiind bolnav, să merg la facultate,la zi(medicina nu poți face cu frecvență redusă),ca să pot oferi familiei un trai mai decent.Este inadmisibil cum ROMANIA își bate joc de ROMANI.Am întâlnit asistenți cu facultate care sunt mult mai slab pregătiți decât cei cu liceu sau postliceala dar sunt bine remunerați.Oare cei cu facultate de ce se numesc tot asistenți medicali sau poate ....,noi, cealaltă categorie nu o să mai fim asistenți, ci o să fim subasistenti.RUSINE, RUSINE, RUSINE SA VA FIE, VOUA, CELOR CARE NE TAIATI DIN PAINE! Am luat legătura cu o firmă care recrutează asistenți medicali pentru a lucra in afara.