Romanii ii cer premierului britanic drepturi garantate

Doina T

/ #2108 romanii "abuzati" sunt tiganii care fura!

2016-06-30 11:18

Nu am semnat pentru petitie! Motivul e simplu - majoritatea romanilor care sunt de multi ani Marea Britanie sunt cetateni englezi deja, si parte dintre ei (stiu eu cateva cazuri) au votat pentru LEAVE! De ce, atunci sa protestez eu, din Romania, pentru ceva ce ei si-au dorit? Vor fi protejati tot tiganii care ne-au stricat imaginea tarii peste tot in lume. Ei sunt cei "abuzati". Dar ei striga la fel de tare ca sunt abuzati si in tara, discriminati si fara drepturi. Pe noi, cei ramasi in tara, care vom suporta efectele Brexit-ului, cine va proteja de abuzurile bancilor, BNR-ului si marilor corporatii straine emitente de facturi? E greu in Anglia - sa vedeti cum e in Romania!!!!! Noi vom ramane fara case, ei se vor reloca! Noi vom ramane fara munca de o viata, ei vor fura din alta tara!!!  NU SUNT DE ACORD! Ar trebui sa sustineti cauze mai nobile nu o mana de tigani romani care fura, isi pun cortul in parcuri si cersesc pentru ca nu veti reusi decat sa fiti penibili! Ceilalti, romanii despre care vorboiti voi, NU AU PROBLEME!