Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Musafir

/ #847

2016-03-19 11:46

Bun ..inteleg nefumatorii care se vaita ca noi ii deranjam cu fumul nostru de tigara..dar si pe noi ne deranjeaza faptul ca daca mergem sa bem un suc sau o cafea intr-un bar sau o cafenea, trebuie sa iesim afara in frig ca sa fumam. Nu e ok !Si probabil acum ziceti ca vine vara nu mai e frig..dar legea nu tine numai vara..tine si iarna ...de ce sunteti atat de multumiti de aceasta lege ? Eu personal nu sunt multumita pentru ca am cateva baruri/cafenele deschise in diferite orase..si pur si simplu voi cu legea voastra de cacat imi luati painea de la gura mie si familiei mele. deoarece cafenelele sunt aproape goale . Ar trebui ca patronul cafenelei/barului/clubului sa decida daca in incinta se fumeaza sau nu. Ar trebui sa fie locuri special deschise NUMAI pentru fumatori ,si locuri deschise NUMAI pentru nefumatori ! Sunteti pur si simplu ipocriti ! Am semnat aceasta petitie in primul rand pentru ca toti avem drepturi egale si in al doilea rand pentru ca nu vreau sa-mi inchid toate spatiile pe care le am deschise :) Va pup !