România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

/ #15707

2016-01-22 11:32

Am locuit in Norvegia intre 1992-1994 si sunt familiarizata cu procedeele lor. Atunci faceau anchete de cel putin 6 luni.Eram cu o norvegianca pe plaja intr-un fjord din Oslo si copii ei un baiat o tragea pe sora lui de par. Ea era doctorita norvegianca ;copii erau cu un tata din Mauritius ,dar era mama singura in momentul respectiv.Ea l-a lovit pe baiat simbolic razant atragandu-i atentia ca o aneste pe fata a vazut un vecin care a sunat la Barnevernet si au inceput s-o terorizeze :au inceput sa se intereseze la maternitatea unde a nasut, cesa, gradinita scoala ,vecini niciodata nu o bordau direct. Pana am placat nu i-au facut o vizita acasa, nu au stat de vorba cu copii. Alt caz atunci era o norvegianca cu un IQ foarte mic. Nici nu si-a dat seama ca era gravida si s-a tratat pentru dureri de spate pana a nasut...nici dr n-a fost mai inspirat. Norvegienii s-au mobilizat au protestat sa nu-i ia copilul ptr ca oricum ar fi fost de neinteligenta tot Mama era..nu stiu ce s-a intamplat in final, dar a fost mediatizat acest caz. Au abuzat si in cazul meu...a fost o casatorie. Autoritatile nu sunt in regula in Norvegia, iar Ambasada Romana atunci nu te baga in seama deloc poate o sa povestesc odata cum se poate intr-o tara civilizata un sot sa dea telefon anonim,dupa 2 ani sa spuna ca nu s-a consumat casatoria si vrea s-o anuleze..si sa nu-l inrebe nimeni 2 ani nu stia ca nu au avut loc relatii sexuale..eu n-am avut nimic de spus si avocatul o parte a fost din oficiu ,dar am si platit..nu tine cu tine...etc