România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

/ #13746

2016-01-13 21:30

Am semnat aceasta petitie pt ca sunt revoltata de abuzul savarsit de cei care au rapit acei copii din sanul familiei fara mila , fara sa tina cont de trauma la care i-au supus , infinit mai grava si cu consecinte greu de cuantificat pt intreaga lor viata decat eventuala presupusa corectie aplicata de parinti . In calitate de cetatean al acestei Planete cred ca toate autoritatile Norvegiei trebuie sa aiba curajul sa-si priveasca in fata propriile greseli, sa le corecteze si apoi sa demonstreze ca deciziile pe care le iau vin din sentimente de iubire fata de acei copii si nu indreptand o eventuala atitudine gresita a parintilor printr-o barbarie si demonstrand lipsa totala totala a setimentelor umane de protectie si iubire fata de copii.Daca regele Norvegiei si cei cu putere de decizie din aceasta tara se considera cinstiti, corecti , drepti si umani , atunci este cazul sa in drepte TOATE abuzurile savarsite asupra familiilor care au fost traumatizate prin distrugerea cursului firesc al vietii lor de familie ! Altfel ,eu , ii voi considera ca fiind niste indivizi lipsiti de suflet, inumani si manati de interese care n-au nimic de -aface cu protectia copiilor si grija fata de OM si viitorul omenirii !