România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

/ #13656

2016-01-13 21:01

sunt de acord, ca toti copii, rapiti de statul norvegian sa revina sub tutela parintilor,dar in primul rind statul roman sa fie interesat de copiii din interiorul tarii.exemplele le dati dumneavoastra frecvent, respectiv(desfiinntare scoli,inradirea libertatii de inscrierea copiilor la scoli prin legi si ordine strimbe si obscure)Eu si copiii mei ma simt, si sunt abuzat de institutiile obscure ale statului Roman.De exemplu eu nu pot sa-mi optin un act de identitate in republica ,,Constanta.. datorita ca nu am adresa la locuinta proprietate personala, dobindita prin cumparare de la CNCF-CFR-SA Reg C-ta inc. Port, deci de la statul romanesc ,,republica Constanta,,portul este ,,zona libera de cetateni,,.Mentionez faptul ca in aceasta situatie suntem peste 50 de familii, care la rindul nostru avem copii, eu am 5 si toti sub 14 ani.Eu am act de identitate provizoriu, fara adresa,fiindca nu existam in cartea funciara sau urbanism, sau cum s-o numii pentru drepturile fundamentale cetatenesti,dar existam la taxe si impozite, care sunt mai mari ca la restul cetatenilor ai orasului, pentru ca noi suntem in ,,statul zona libera port,,