România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

/ #10680

2016-01-12 20:35

Sunt de acord ca un cetatean emigrant trebuie sa respecte legile statului adoptiv si isi asuma actiunile dar felul cum aplica statul Norvegian legile mi se pare complet inuman. Sa rapesti un bebelus de 3 luni de la sanul mamei mi se pare mai mult decat penal, de ce nu se sesizeaza Forurile Internationale? Nu contest ca sunt parinti care-si abuzeaza copii si in functie de gravitatea abuzului sa fie decazuti din drepturi, dar ce vad in mass media ca se intampla in acest stat m-a ingrozit!
Copii care urla si se zbat sa nu fie smulsi din bratele parintilor nu par a fi abuzati de acestia. Cum poti sa desparti un copil de mama si sa nu le mai dai dreptul sa se vada vreodata?
Dar si in puscariile comuniste copii stateau cu mamele detinute pana la o anumita varsta. Iar ei spun ca fac asta spre binele copilului? Sa destrami familii, sa traumatizezi copii pe viata mi se pare a fi o crima.
Trebuie sa facem ceva pentru ca abuzurile acestor institutii sa se opreasca macar acum, cel putin asupra cetatenilor romani.
Si oameni buni, in acest moment Romania mi se pare raiul pe pamant pe langa Norvegia abuzurilor Barnevert....