România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Florin Mihăilescu-Brăila
Musafir

/ #7917

2016-01-12 08:30

Am semnat-o, deşi, ca să fiu sincer, mă îndoiesc de faptul că va fi luată în seamă de M.S. Regele Norvegiei... De-a lungul timpului, mult-lăudatul stat a făcut nenumărate măgării de genul ăsta, ŞANTAJÂND chiar familiile afectate să nu care cumva să facă valuri, "că vor suporta consecinţele!" Şi, aşa cum aţi arătat chiar dv la SINTEZA ZILEI, nici măcar decizii ale Curţii Internaţionale de la Haga nu i-au clintit. Sau, mai pe româneşte spus, i-a durut fix la trei metri de bască, pe principiul "Da, da, am luat notă de sentinţe, da' tot cum vrem noi facem!" Pe de altă parte, constat - cu regret! - că, în respectiva dv emisiune, nu s-a amintit niciodată - sau poate n-am auzit eu - de adevăratul motiv al acestor măsuri ce contravin celui mai elementar bun-simţ: CREŞTEREA, PRIN FURT GROSOLAN DE COPII STRĂINI, A PROPRIEI POPULAŢII, de numai 5,084 de milioane de locuitori, ceea ce înseamnă o densitate de 13 loc./kmp - conform recensământului din 2013. Aşa că, după părerea mea, ar fi bine dacă aţi face un apel către toţi românii ca, măcar de-acum înainte, SĂ OCOLEASCĂ NORVEGIA! Sau, dacă trebuie musai să ajungă pe-acolo, SĂ NU-ŞI IA COPIII, mai ales pe cei cu vârste mici, căci se expun riscului de a rămâne fără ei!!!