România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

/ #6659

2016-01-11 23:18

Mi se pare inuman ca niste copii sufera ca sunt luati de linga parinti si se pare ca norvegienii ca de altfel toti asa zisi Europeni uita ca un copil trebuie sa stea langa parintii lui ca acolo este fericit,este multumit cu dragostea parintilor nu cu bunuri materiale .Oriunde in lumea asta fratriile nu se despart ,ce fel de sistem de protectie a copilului au ?De ce romanii nu fac nimic ? Au ajuns strainii pentru un pumn de bani sa ne fure si copii ? Pina cand mai lasam sa fim calcati in picioare ?Legea romaneasca spune ca daca parintii nu au conditii se intreaba rudele pina la al 4-lea grad de rudenie ,in acest caz de ce nu se aplica legea romaneasca ? Familia asta nu mai apartine poporului roman ? DE ce toata lumea tace ? Eu vorbec in numele acelor copii dupa ce am facut o facultate de psihologie a copilului si 21 de ani am lucrat in sistemul de protectie a copilului .
Rusine daca nu facem nimic sa aducem zambetele pe fata acelor copii care deja sunt traumatizati ,si lasam o mama sa planga zile si nopti dupa pruncii ei pe care i-a crescut destul de frumos! Cine le da parintilor inapoi zilele lipsa din viata copiilor lor ? Ce fel de oameni am devenit ?