România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

/ #1677

2016-01-11 20:04

Domnule Gidea trebuie facut aceasta noua petitie pe care foarte multa lume din aceasta tara o va semna ,dar , TREBUIE CA EA SA FIE DUSA LA PARLAMENTUL EUROPEAN pentru a se cere UE sa retraga imediat dreptul cetatenilor norvegieni ,de a calatorii fara viza in spatiu UE ! Cita vreme Norvegia nu rezolva aceasta problema grava de justite ! De asemenea trebuie sa cerem monitorizarea PE JUSTITIE A ACESTUI STAT CRIMINAL CARE RAPESTE COPII SI APOI II TERORIZEAZA PE PARINTII NATURALI AI COPIILOR P[ENTRU CA ACESTIA SA NU RECLAME RAPIREA COPIILOR LOR ! Trebuie ca acest stat primitiv si fundamentalist ateu sa inteleaga ca nu-si poate bate joc de credinta crestina a cetatenilor sai si mai ales nu-si poate bate joc de viata si sanatatea copiilor si parintilor care au nesansa sa traiasca in aceasta tara extremista ! Eu voi cere Europarlametarului meu, sa sutina o motiune in Parlamentul Europei prin care sa ceara introducerea de vize pentru norvegieni care se dovedesc ca pot fi UN GRAV PERICOL pentru propii copii DAR SI PENTRU COPII DIN TARILE IN CARE OAMENI CU ASTFEL DE MENTALITATI CALATORESC ! Cine imi garanteaza mie ca un turist norvegian , in vizita in Romania , nu va rapii un copil roman cind se afla in vizita in Romania sau nu va agresa fizic un credincios crestin roman ? Nmeni !Pina una alta ,eu cred ca de urgenta trebuie sa se ia masuri severe impotriva unui stat atit de primitiv , pentru al obliga sa respecte DREPTURILE FUNDAENTALE ALE OMULUI SI ALE FAMILIEI ASA CUM SINT ELE INTELESE IN EUROPA ! Si scriu aceste rinduri ca si crestin ortodox roman dar si ca parinte ! Asa sa ne ajute Dumnezeu pe toti ,amin ! P.S. Eu  pun pe acelas plan extremistii fundamentalisti ,din ISIS, cu aceasta organizatie norvegiana ...Acelas extremist,acelas fanatism ,acelas primitivism ...si acelas dispret pentru fiinta umana ,credinta si sufletul ei ...o rusine pentru un stat in secolul XXI ...!