Sa facem o lege pentru Max, cainele erou

Musafir

/ #2456

2016-01-05 23:36

Sunt polițist si nu mi-am lăsat câinele pe mâna lor, si am reușit când condițiile au fost mult mai grele, acum 20 ani. Totul e sa vrei. Am avut doi câini care au trăit bătrânețile liniștiti. In prezent nu mai am câine de poliție, dar am o cățelușa Pudel, pentru care mi-aș da viata, la fel cum as fi făcut pt partenerii mei. Ma bucur de inițiativa, dar va spun ca cine vrea poate! Asta înseamnă sa iubești acel partener si nimeni si nimic nu te poate opri să-l ai!!!...Doar sa i-l si iubești , nu numai sa ii fi partener!!!!! Asa ca nu e valabilă faza ca i-l dau la casare, lacunele legii sunt si acum, pot sa i-l caseze, dar rămâne la adevăratul stăpân , doar sa vrea! Însă unii nu își iau,, o povara" si se plâng de legea, care nu le ,,permite", si care au fost doar parteneri însă nu iau si iubit!!! Nu mi-aș fi iertat niciodată ca după ani de serviciu, câinii care m-au aparat si m-au iubit sa ajungă pe mâna altora sau a hingherilor, nu ma lăsat sufletul sa fac asta, si am reușit ca acei doi prieteni si parteneri sa trăiască liniștiti bătrânețile, chiar mulți ani alături de mine si foarte fericiti, pentru ca au fost nu doar parteneri ci si prieteni adevărați care nu trădează niciodată si te iubesc necondiționat !!!