O lege unitară pentru toți eroii necuvântători!

SilviuM82

/ #149 Intram intr-un an DE FOC cu noi insine!

2016-01-03 00:05

Buna seara, stimati contrasemnatari!

Eu, unul, am o catelusa in varsta de 5 ani (rasa Pekinez, dar o corcitura nu-stiu-cum). Ideea e ca, acum 2 ani, si eu am cam fost prins in VRIA mediatica a acelei tragedii, cu baietelul MANCAT DE VIU de acele javre (de caini!), care nu erau politienizate de NIMENI. Sau, cine mai stie, o fi fost la mijloc un singur pitbul de nestapanit sau... ALTCEVA. Nu stiu! Orice ar fi fost, sper din tot sufletul sa se dezlege ITELE acelui caz profund traumatizant. Si cat mai repede!

Totusi, sa revin la subiect... Or, aici, se vede clar: NU este vorba de caini vagabonzi si agresivi, ci de... OFITERI (canini!) care pot imbatrani, si se pot imbolnavi, dar si dintre cei care pot fi raniti grav sau letal. Aceasta-i soarta oricarui... ORGANISM, in fond. Prin urmare, CE facem cu acesti OFITERI necuvantatori si patrupezi? Ii ducem la padocuri, unde sa sufere de: malnutritie, schingiuire si... ciomege peste craniu?! De ce, pentru ca ne e mai CONVENABIL asa?!

Sa intoarcem capetele cand STIM ce se intampla si cu aceste ALTE animale - oare nu SI NOI suntem animale? - care ajuta o natiune, la nivel institutional si, daca e nevoie, isi pierd si viata intrand sub TIRUL DE FOC?! Uneori, se mai intampla sa moara si in chinuri. Asa o s-o ducem LA INFINIT?! Chiar NU VREM sa-i ajutam CU NIMIC?! Nici macar cu o LEGE?! Dar, bineinteles, aceasta lege trebuie sa si fie APLICATA. Or, asta inseamna oferirea constanta a sprijinului cetatenesc si mediatic din partea noastra - Societatea Civila.

Sau, cine stie, poate am devenit INTR-ATAT DE cinici incat... poate chiar ne e BINE cum ne merge de atatia ani. Iar, daca-i asa, atunci NE MERITAM soarta!

Ganditi-va BINE DE TOT si la D-VOASTRA! La... SUFLETELE - sa le zicem asa... - d-voastra, pana la urma!