SPUNE DA RIDICARII IMUNITATII CLASEI POLITICE!!!

Musafir

/ #575

2015-11-08 09:53

Se fura ca in codru ! Oamenii nu au bani nici pentru subsistenta . Oamenii politici se gândesc numai la propriile doriinte infinite . Avem o tara bogata si prost condusa. Nu exista nici o lege a răspunderii la locul de munca . Toti fac ce ii taie capul.. Nu mai contează " cei prosti da multi " . Pentru cei ce se "invart" omul nu are nici o valoare. Noi vrem acasa sa vina străinii sa se minuneze ce tara frumoasa avem . Avem nevoie de legi dure clare si aplicabile oricui echitabil. Avem nevoie din nou de legea 128 cred a lui Ceausescu ai furat dai totul înapoi cu dobanda si închisoare lunga. Ai omorât închisoare pe viata sau lunga. Si multe legi care sunt făcute pe genunchi. Luati-le din America daca voi nu ganditi. Nu mai vrem hoti criminali liberi . Vrem sa nu ne mai temem sa iesim din casa. Copii nostrii se arunca de pe bloc . De ce ? Ce ati facut cu invatamantul ? De ce trebuie sa " toceascs" im loc sa inteleaga din clasa ? Pentru ca sunt prea multe materii si foarte încărcate si prea Putin timp pentru lectura in clasa pentru exercitii la matematica in clasa. Sunt profesor dar m-am lăsat si lucrez in Austria. Eu am o varsta dar copi nostri? "Sa nu dea Dunezeu cel sfant/sa vrem noi sânge nu pământ".