Semneaza petitia,DEMISIA Patriarhului Daniel!!!

camelia
Musafir

/ #1837

2015-11-05 20:26

De ce semnez aceasta petitie ?
iata raspunsul: Acum, către voi se îndreaptă porunca aceasta, preoţilor!
2 Dacă* nu veţi asculta, dacă nu vă veţi pune inima ca să daţi slavă Numelui Meu, zice Domnul oştirilor, voi arunca în voi blestemul şi voi blestema binecuvântările voastre; da, le-am şi blestemat, pentru că n-aveţi pe inimă porunca Mea.
* Lev 26:14; Deut 28:15;
3 Iată, vă voi nimici sămânţa şi vă voi arunca balega în faţă, balega vitelor pe care le jertfiţi, şi veţi fi luaţi* împreună cu ele.
* 1 Imp 14:10;
4 Veţi şti atunci că Eu v-am dat porunca aceasta, pentru ca legământul Meu cu Levi să rămână în picioare, zice Domnul oştirilor.
5 Legământul* Meu cu el era un legământ de viaţă şi de pace. I l-am dat ca să se teamă** de Mine, şi el s-a temut de Mine, a tremurat de Numele Meu.
* Num 25:12; Ezec 34:25; Ezec 37:26; ** Deut 33:8; Deut 33:9;
6 Legea* adevărului era în gura lui şi nu s-a găsit nimic nelegiuit pe buzele lui; a umblat cu Mine în pace şi în neprihănire şi pe mulţi** i-a abătut de la rău.
* Deut 33:10; ** Ier 23:22; Iac 5:20;
7 Căci buzele* preotului trebuie să păzească ştiinţa şi din gura lui se aşteaptă învăţătură, pentru că el** este un sol al Domnului oştirilor.
* Lev 10:11; Deut 17:9; Deut 17:10; Deut 24:8; Ezra 7:10; Ier 18:8; Hag 2:11; Hag 2:12; ** Gal 4:14;
8 Dar voi v-aţi abătut din cale, aţi făcut din Lege un prilej de cădere pentru mulţi* şi aţi călcat** legământul lui Levi, zice Domnul oştirilor.
* 1 Sam 2:17; Ier 18:15; ** Neem 13:29;

ATENTIE MARE LA ULTIMUL VERSET:

9 De aceea, şi Eu vă voi face* să fiţi dispreţuiţi şi înjosiţi înaintea întregului popor, pentru că n-aţi păzit căile Mele, ci căutaţi la faţa oamenilor când tălmăciţi Legea.