SPUNE DA IMPOZITARII TUTUROR VENITURILOR BISERICII ORTODOXE!

Musafir

/ #283

2015-11-03 22:10

Religia si bisericile romane au devenit o afacere profitabila pentru reprezentantii acestora. Prin intermediul bisericilor se spala mai multi bani decat in cazinouri. La fiecare pas in Bucuresti gasesti biserici, si totusi...tot mai multe se construiesc si tot mai bogat acestea se renoveaza. Sistemult de invatamnt din Romania este foarte prost (cladirile se darama, studenti stau cu gecile pe ei de frig ce e in la amfiteatre, profesorii sunt batrani si lipsiti de interes). Un student absolvent nu are unde sa faca practica, iar dupa facultate, nici un angajator nu-l primeste fara experienta. Absolventi in economie, medicina, automatica ii vezi ca aranjeaza hainele pe rafturile din magazine. Care sunt prioritatile acestei tari? Ne hranim cu aer si religie? Eu am o icoana pe perete si o iconita in portofel. Cand vreau sa fiu aproape de Dumnezeu mi-e de-ajuns sa ma rog la ele. Nu-mi trebuie biserici cu garduri de fier furjat sau decoratiuni de marmura.Cred ca trebuie sa ne cunoastem prioritatile.