Demisia, Oprea! Încetați abuzul de coloane oficiale!

Musafir

/ #1012

2015-10-24 10:32

M-am saturat si sunt scarbit de toate abuzurile comise de acesti "alesi" care nu sunt pe functii decat pentru ca NOI i-am pus acolo, indiferent ca am vrut sau nu, iar ei continua sa abuzeze de niste legi pe care tot ei le voteaza, sa se apere intre ei in haita, cum de exemplu s-a dat ordonanta de urgenta de catre penalul Ponta a doua zi dupa ce politistul a murit cum ca si sefii de partide pot avea dreptul la coloana oficiala... Ordonanta de urgenta ?! Hai sa ne jucam de-a legile... Ce urgenta exista ?! Sa se apere intre ei, mai ales ca sunt rude prin alianta. Ordonanta de urgenta pentru a justifica un abuz ?! In ce lume traim ?! Cat despre verticalitatea acestui personaj care bate toba pe interesul national dar nu este decat un fripturist care da o palma statutului de militar de cariera, care nu a facut decat sa tina evidenta efectelor inainte de a fi avansat la apelul bocancilor la un grad pe care nu il merita... Marele erou al natiunii unde era ! Aparatorul interesului national ! Rusine !