Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

BREAKING NEWS ALER VALCEA - OLTCHIM

/ #44266 CONSTANTIN ROIBU dezminte implicarea la FC Steaua: N-am nicio tangenţă! Sunt nebuni!

2015-10-22 15:46

CONSTANTIN ROIBU dezminte implicarea la FC Steaua: N-am nicio tangenţă! Sunt nebuni!

Informaţia apărută în spaţiul public vâlcean, conform căreia Constantin Roibu ar putea fi unul dintre proprietarii clubului de fotbal Steaua, deoarece acesta s-ar număra printre cei 109 de membri fondatori ai “Asociaţiei fără scop patrimonial «Fotbal Club Steaua Bucu_reşti»“, condusă de preşedintele Viorel Păunescu, este dezminţită categoric de fostul manager al OLTCHIM SA.

„N-am nicio tangenţă. Sunt nebuni. Ar fi trebuit să mă întrebe şi pe mine dacă este adevărat”, a comentat Constantin Roibu, la aflarea veştii că ar putea patrona echipa de fotbal Steaua.

Informaţia pe care Constantin Roibu o contestă arăta faptul că dacă se anulează tranzacţia dintre AFCSB şi Steaua SA a lui Becali, în condiţiile în care Becali are doar drept de folosinţă (şi acela temporar) asupra siglei şi palmaresului fostei câştigătoare a Cupei Campionilor Europeni, Roibu, alături de ceilalţi membri fondatori ai AFCSB redevine proprietar al celui mai galonat club de fotbal al României.

http://www.voceavalcii.ro/