Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Marina

/ #42470 Rusine!!!!!

2015-07-24 11:41

In ce tara mizera traim! Se poate, oare, mai rau de atat? Cat sa indure un copil? Este de necrezut faptul ca acele bestii sunt in libertate... Cum e posibil ca dupa ce ai nenorocit o viata, (impreuna cu alti 6) sa strigi in gura mare ca nu meriti inchisoare pentru 5 minute de placere... cum?? Unde e justitia?? Am ramas perplexa atunci cand am auzit replica surorii unuia dintre violatori, cum ca " fata a avut mai multi iubiti, n-a luat nici bac-ul" deci, cu alte cuvinte, isi merita soarta?? Sau batrana careia i s-a luat un interviu, vecina violatorilor, care spunea ca " trebuie iertati, sunt baieti cuminti, merg la biserica!" Uite unde era mandria Romaniei!! Doamne fereste! Cum sa afirmi asa ceva sau sa ai o minte atat de bolnava? Nu conteaza ce-au facut, sa le mai dam o sansa, eventual... sa mai nenoroceasca o alta viata! Ce-ar insemna? Ne-am omorî intre noi, cel care ar da in cap o data, o va face si a doua oara pentru ca... "trebuie iertat"! Ce minti bolnave... Deci, daca am avut o relatie (cu exceptia faptului ca am luat bac-ul), trebuie sa ma astept ca pot sa fiu violata oricand... Pacat! Castrare si inchisoare pe viata sau daca nu, pe putin 30, 40 de ani pentru din cei 7 cat si pentru cei care i-au lasat in libertate! Dar... Romania! Condamnati la 10, 15 ani, ies dupa 5, 6 pentru "buna purtare", unde se mai si razbuna sau isi reiau viata fara niciun fel de ezitare, revenind la aceleasi obiceiuri...RUSINE!!! Inca nu-mi vine sa cred ca totul decurge asa