Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #35542

2015-07-22 14:36

Am semnat aceasta petitie fiindca in primul rand sunt Om,in al doilea rand sunt femeie si mama de baiat.Nu mi-as dori sa ajung ca mama de baiat in aceasta situatie .Fiul meu de 21 de ani ,a spus;"Mama ,as fi preferat moartea cea mai crunta decat sa ajungi sa traiesti asa ceva .Este inimaginabil.Daca mie mi s-ar fi intamplat asa ceva cu fica mea (nu este casatorit),gestul lor m-ar fi condus indirect la crima....numai ptr.simplu fapt ca mizerabilii se afla in libertate.Nu ar fi existat in analele justitiei un caz de omor+ chinuri asemanator.Ce probe ar fi fost necesare ,ca acesti avortoni ,sa fie dupa gratii?Am vazut fata judecatoarei din profil si pare a avea fata unui om bolnav de sindromul Down.O retardata mintala !Nenorocitii astia nici in cele mai grele cosmaruri ,nu isi vor imagina ce-i asteapta in inchisoare.Este o lege nescrisa ,in toate inchisorile din lume .Violatorii si pedofilii si-ai semnat singuri sentita ,din momentul gandului de a brusca ,viola .Sa aveti parte ,zi de zi ,ora de ora ,de acest cin pe care-l meritati.....noaptea sa nu aveti timp de dormit decat de sex surpriza !