Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #34090

2015-07-22 12:00

Nu este suficient faptul că aceste "brute" vor fi pedepsite cu izolarea din societate pentru câțíva ani......traumele și rușinea sunt suportate doar de biata victimă. Nu sunt de acord nici cu castrarea pe cale chimică......atunci pentru o crimă trebuie aplicată o pedeapsă pe măsură, adică moartea! Societatea în care trăim a demonstrat încă odată că este incapabilă de o reacție pe măsură și în plus Justiția nu este aplicată conform normelor în vigoare. Personal nu-mi vine să cred că au trecut atâtea luni de la săvârșirea faptei și nu s-a luat nicio măsură legală. Ba mai mult li s-a dat timp și libertate infractorilor pentru a "negocia" împăcarea. Încep să cred că JUSTIȚIA este oarbă de-a binelea, poate și surdă....câtărește faptele cu o balanță măsluită iar când pune în aplicare LEGEA o face cu o sabie tocită, ciobită sau prea scurtă. Dacă magistrații sunt incapabili de o judecată DREAPTĂ, atunci în cadrul ședințelor vinovăția să fie stabilită de către un juriu ales din rândul cetățenilor cu cea mai bună moralitate. Păcat că nu facem dovada meritului că suntem o țară civilizată europeană......Păcat.....mare păcat!!!