Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #34001

2015-07-22 11:51

Acest comentariu este făcut sub pseudonim, dar sunt oricând dispus să susțin public, cu argumente, afirmațiile pe care le voi face.Condiția esențială este acceea ca cei șapte să fie judecați în cadrul unui PROCES CORECT!!

Este clar că România este țara anomaliilor! Dacă se dovedește a fi adevărată, fapta celor șapte nu poate să fie comparată decât cu faptele comise de demenții care au luat parte efectivă la mineriadele anilor ´90; chiar dacă între mineriade și acest tragic eveniment s-a scurs un sfert de secol, sălbăticiile celor două grupuri, (inclusiv susținătorii celor șapte), sunt expresia alienării majorității tinerilor din acestă țară, (sunt și tineri normali, dar aceia sunt excepții!), și nu numai a tinerilor.Ce naște din pisică, șoareci mănâncă!
La fel de clar este și faptul că cea de-a treia putere în stat -cea judecătorească - este și ea tot o expresie a societății românești alienate. Când, din rațiuni lipsite total de consistență, unei puteri i se acordă capacități decizionale discreționare, fără ca acesta să răspundă de deciziile luate, aceasta tinde să domine celelalte două puteri ale statului, conform „principiului”; când țiganul a ajuns împărat, pe ta-su´ l-a spânzurat!
...și eu îmi exprim regretul, la fel ca și alți mulți dintre dvs....(care mai suntem normali)...Dar ce folos? Fapta s-a petrecut și este IREVERSIBILĂ!
Așa că îmi pun întrebrea ; de ce am avut eu ghinionul să mă nasc și să trăiesc alături de astfel de „oameni”?...