Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #24653

2015-07-21 18:20

Pt ca si eu sant mama si chiar daca nu am fata si am doar doi baieti, ce au facut acesti derbedei, nu este normal si nu e de iertat si trebuie pedepsiti pedeapasa maxima si cei ce i-au judecat si i-au scos nevinovati si liberi. Astia incalca legea ia ceilalti vor mai face asa ceva si vor face si altii ca ei cand se stie ca nu se iau masuri pt dezastrul pe care l-au facut si cum si cat timp au supus acea fata la chinuri. Ea va ramane distrusa pe viata si psihic. Asteptam sa mai cada si alte fete,femei pe mana lor? Cate mai sant in cazul acestei fete de care nu se stie si au fost tot asa nedreptatite si descurajate sau amenintate ca tot ele ar fi de vina. Nu trebuie sa tacem si trecem cu vederea si trebuie pedepsiti pt ca sant niste needucati si daca au niste bani, nu inseamna ca incalca legea cu banii lor. Clar! Am baieti dar sant educati si daca doamne fereste era vreunul din copiii mei printre aceste brute, nu-l iertam eu si nu-i tineam apararea, dar sa dau si bani la nesimtiti de procurori sa-i scoata nevinovati.Ma pun eu in situatia acelei fete. Astia nu au surori, mame si procurorii nu au fete?