Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #22427

2015-07-21 16:12

Este revoltator ceea ce se intampla in Romania lui 2015.
Am si eu fetita si daca i s-ar intampla acest lucru , eu mi-as face dreptate singura.
Justitia este oarba,am avut doua cazuri in justitie si am pierdut cu dreptatea in mana.
Pentru ce sa mai apelam la justitie ?
Daca doamna judecatoare are fetita si i s-ar intampla acest lucru,cum ar proceda ?
Probabil ar face trafic de influenta si violatorii ar fi castrati.
Asa se intampla cu oamenii simplii , daca ar fi fost fata de demnitari, judecatori , oameni cu putere financiara si influenta lucrurile cu siguranta ar fi stat altfel.
Din pacate ,stimata doamna judecator , afla ca datorita noua iti primesti salariul si ai putea macar sa ne rasplatesti cumva acest efort, prin aceea sa-ti faci datoria cum trebuie.
Hotararea doamnei judecator nu face altceva decat sa incurajeze violatorii .
Probabil ca aceste cazuri de viol se vor imultii pe viitor.
Pacat si sa ne fereasca Dumnezeu.Daca lucrurile vor continua in ritmul acesta vom deveti tara cu cei mai multi infractori pe toate planurile ( delapidare, furt,trafic de influenta,violuri,etc.)
Aceasta este Romania.Pe o parte ii arestam si pe alta parte ii eliberam dandu-le arest la domiciliu, dupa care constatam ca aceasta masura este neconstitutionala si le dam control judiciar.
Oare cei care au votat ,nu au vazut inainte de a vota ca aceasta masura de arest la domiciliu este neconstitutionala .